Moving to: een toekomst zonder drempels

Deze actie delen op jouw sociale media betekent voor ons een wereld van verschil!

Moving Talent Plan

In het Moving Talent plan zetten onze jongeren hun dromen om naar plannen met een doel. Om die doelen alle kansen te geven, richten we een fonds op.

Met dat fonds kunnen we jongeren kwalitatief coachen gedurende een jaar. We kunnen ze inschrijven in een academie of we brengen hen in contact met de juiste mentoren, artiesten en bekende helden.
Wie heel groot droomt, brengen we naar audities en castings voor professionele opleidingen en kansen.

Hun zelfvertrouwen neemt toe. Ze zijn meer ontspannen en kunnen zich beter concentreren. Ook hun sociale vaardigheden versterken.
We zien steeds meer reizende sterren uit onze Clubs komen.

Help je mee die “kracht van podiumkunsten” onder zoveel mogelijk jongeren te verspreiden?

Je kan daarvoor een gift doneren. Maar je kan hen ook steunen zonder een extra cent uit te geven. Hieronder leggen we uit hoe.

Dit talent maakte mooie plannen die ze hebben waargemaakt…

F. wou al heel lang dolgraag naar De Kapers in HetPaleis. We bekeken waarom dat tot nu nog niet gelukt is. We zorgden voor een vrijwilliger, De Vrienden van HetPaleis hielpen ook een handje en we overtuigden de ouders dat theaterlessen geen problemen zullen opleveren op school. Na een trimester proberen, kon ze een heel jaar gaan. Ze begint haar tweede jaar.

F.

H. kreeg de smaak van ballet helemaal te pakken na de auditie bij Opera Ballet voor Futur Proche van Jan Martens, waar ze de derde ronde haalde. Ze draagt ook een hoofddoek. Bij Zanna Cornelis van Arlekino voelde ze zich helemaal thuis en kon ze met wat extra privé-lessen de achterstand met haar klasgenoten heel snel bijbenen. Omdat ze niet kon gebracht worden, ging een vrijwilliger met haar mee. Ze doet verder met ballet. Stephanie Kurlow achterna.

H.

8 Bad ass teens durfden het aan om tussen jonge, maar heel getrainde ballerina’s mee te dingen naar een plaats in deze internationale productie. Met wat peptalks voor en na de auditie en een geweldige choreograaf, konden 3 kinderen verder. Twee naar de 3de ronde. En eentje naar de laatste ronde, maar haalde net de selectie niet.

8 Bad ass teens

We begeleidden 5 tieners door de casting van de Ketnetreeks Kids on the block van regisseur Sarah Kasmi. Twee jongens raakten gecast als hoofd- en bijrol en zijn te bewonderen in 2023.

5 tieners

Een jongen die graag over de tafels salto’s maakt, werd ingeschreven voor de breakdanceles bij Moves.

Een breakdance jongen

Een jongen wilde als jongerencoach werken en kreeg een animatorcursus.

Een nieuwe jongerencoach

Help ons helpen

Moving Ground is een vrijgevige vzw. We doen ontzettend veel met weinig middelen. We krijgen regelmatig de vraag of we daarbij geholpen kunnen worden.

Moving Talent Plan goes Warmste week!

Het Moving Talent Plan is een van de projecten dat ondersteund zal worden door De Warmste Week dit jaar. Zet jij mee een actie op? Of doe jij mee aan een van de acties?

We zetten ook de andere mogelijkheden op een rijtje:

Goodgift

Soms wil je een cadeautje geven aan iemand die alles al heeft. Wat koop je dan?
Misschien een goodgift: de cadeaubon om te schenken aan een goed doel. En Moving Ground vzw is een van de goede doelen.

Op onderstaande knop kan je er een bestellen of doneren als je een goodgift hebt gekregen.

Give a day

Doneer ons jouw krachten om ons nog sterker te doen werken.
Als vzw verrichten wij wonderen met weinig middelen. Daarom is elke helpende hand meer dan welkom.
Op Give A Day vind je welke hulp wij allemaal nodig hebben. Hopelijk ben je een match.

Trooper

Wanneer je online shopt of boekt via Trooper, steun je kosteloos onze vereniging. Honderden online shops zijn bij Trooper aangesloten. Bol.com, Booking.com, Takeaway, … zijn enkele van de populaire voorbeelden die onze vereniging sponsoren. Wil je ons nooit vergeten? Het Trooperbotje vertelt je wanneer je op een Troopershop bent en dan kan je ons steunen met één klik. Een kleine kosteloze actie voor jou, maar voor onze talenten maakt het veel verschil.