Help ons helpen

Moving Ground is een vrijgevige vzw. We doen ontzettend veel met weinig middelen. We krijgen regelmatig de vraag of we daarbij geholpen kunnen worden.

We zetten even op een rijtje wat jij kan doen:

Trooper

Wanneer je online shopt of boekt via Trooper, steun je kosteloos onze vereniging. Honderden online shops zijn bij Trooper aangesloten. Bol.com, Booking.com, Takeaway, … zijn enkele van de populaire voorbeelden die zo verenigingen sponsoren. Wil je ons nooit vergeten? Het Trooperbotje vertelt je wanneer je op een Troopershop bent en dan kan je ons steunen met één klik. Een kleine kosteloze actie voor jou, maar voor onze talenten maakt het veel verschil.

De Warmste Week

Moving Ground is een van de mogelijke goede doelen voor De Warmste Week. Organiseer en registreer een actie via het platform van De Warmste Week. De opbrengsten gaan naar het ClubMG Talentfonds.

Facebook

Geen idee wat je wil voor je verjaardag? Op Facebook kan je donaties in jouw naam vragen voor goede doelen. Als je dat voor Moving Ground doet, dan kunnen we enkele kinderen zich laten inschrijven voor een heel aantal lessen en workshops.

Heb je nog vragen ?